Над 576 000 българи страдат от диабет, като 150 000 от тях не са диагностицирани. В Европа 22% от населението е засегнато от коварната болест, като се очаква след 20 години, то да се повиши с още 30%. Над 3 000 деца в България са със захарен диабет, като в  последните години  долната възрастова граница пада все повече -  вече има и бебета с диабет.

В нашето съвремие диабетът, макар и лечим, прерастна в социално значим проблем, поради прогресивно увеличаващата му се честота. Това е хронично заболяване и след  диагностицирането му,  остава постоянен спътник в живота на засегнатите хора.

Хипергликемията води до увреждания и усложнения от страна на сърдечно - съдовата, нервната, зрителната и други системи. Поради тази причина, диабетът е заболяване, което рано или късно води до увреждане на целия организъм. Последствията от заболяването са трайни, но ранната диагностика и добрият контрол на кръвната захар, могат да ги предотвратят или забавят.

Постиженията на науката  дават възможност на засегнатите от болестта да живеят нормално и спокойно. Има 3 основни елемента, които диктуват живота на болния - таблетки/ хапчета/ инсулин, хранителен режим и двигателна активност. От това как ще се съчетават тези елементи, зависи условното здраве и комфорт на болния от диабет.

Глуцевия е патентован стандартизиран екстракт, извлечен ексклузивно от семената на Планински Ясен. Доказателство за ефикасността му се базира на няколко годишния опит в задълбочени научни изследвания, както и добре установената употреба в Средиземноморските страни. Чрез контролирано екстрахиране,  се разработва уникален патентован екстракт, стандартизиран до 10% Nuzhenide и Gl3. Благодарение на тези активни компоненти, възможността Глуцевия да помага при балансиране нивото на кръвната захар се демонстрира в редица  клинични проучвания.

Научно доказано е , че 1 грам Глуцевия дневно помага за безопасно балансиране на нивото на кръвната захар. След хранене намалява кръвната глюкоза,  като влияе върху скоростта на абсорбация на глюкоза в черния дроб и мускулните клетки. Глуцевия може да подобри чувствителността към инсулин и глюкозния метаболизъм и оказва благоприятно влияние върху черния дроб като подобрява здравословното му състояние в дългосрочен план. Приемът на глуцевия е безопасен и не оказва  нежелани ефекти!

У нас, патентованата съставка GLUCEVIA™ се съдържа единствено в Гликолевел - натурален продукт за контрол на кръвната захар. 

 

 

Гликолевел може да намерите в аптечната мрежа, както и да поръчате онлайн на www.zonapharm.com