АДЪТ, НАРЕЧЕН ЦИСТИТ ИМА РЕШЕНИЕ!

цистит

Тънките дрехи, седенето на течение, къпането в басейна – всичко това може да доведе до преохлаждане. Достатъчни са само 15-20 минутки, за да настинем, а оттам и да се сблъскаме с цистита. За съжаление последиците са доста по-дългосрочни и болезнени.

Какви са симптомите, при които можем да разберем, че най-вероятно става въпрос за цистит?

Непрекъснатото желание за уриниране е първият тревожен сигнал, че имате проблем и неговото име е цистит. Толкова често ви се налага да ходите до тоалетната, че не успявате да мигнете през нощта, а през деня ще ви бъде неудобно постоянно да тичате до тоалетната. Понякога циститът може да бъде съпроводен с прилошаване, повръщане, температура…

Най-честите симптоми са честото уриниране – над 6 пъти дневно, парене по време на уриниране, болка ниско долу в коремната област, кръв в урината.

Какво да направите? Избягвайте късите панталонки и поли, както и блузите, които оставят кръста гол. Заложете на облекло, което ще покрива кръста.

Укрепете имунитета. Според някои проучвания близо 90% от случаите на цистит основна причина за заболяването е бактерията Ешерихия коли. Когато имате отслабен имунитет, бактериите доста по-лесно атакуват пикочната система и водят до възпаления.

Пийте колкото можете повече течности. Така ще помогнете на организма да изхвърли бактериите – чрез урината.

И в никакъв случай не подценявайте цистита. Няма да мине от само себе си. Вземете мерки още при първите симптоми, за да спрете инфекцията и да предотвратите възможните усложнения. При една трета от хората заболяването може да стане хронично, ако не се вземат мерки навреме.

Не се колебайте – действайте. Ние ви даваме решението, вие просто трябва да го приложите!

При първи симптоми на цисит-вземете ведага „Цистохелп“!

Мощната тройна формула на натуралния продукт „Цистохелп“ е чудесно решение за всички засегнати от уроинфекция. В „Цистохелп“ се съдържат висококачествените природни екстракти, които са първенци в овладяване на симптомите на цистита: Червена боровинка, Полски хвощ и Глухарче.

Червена боровинка

В „Цистохелп“ е вложен един от най-пречистените и силни екстракти от северноамериканска червена боровинка, съдържащ гарантирано количество проантоцианидини тип А (PAC’s), необходими за поддържане здравето на уринарния тракт. Активните вещества в червената боровинка не позволяват прикрепването на бактериите по стените на пикочните пътища. Поддържането на чист пикочен канал ще спомогне за предотвратяване или намаляване на бъдещи уринарни инфекции.

Полски хвощ

Насърчава филтрацията на бъбреците и притежава силно диуретично действие, като по този начин помага на вече отделените от стените бактерии да се отмият с урината, и да се изведат от тялото. Същевременно има акваретичен ефект и запазва всички ценни микроелементи в организма.

Глухарче

Също мощен диуретик, който промива уринарния тракт . Освен това притежава и изявено антиоксидантно действие, което повишава съпротивителните сили на организма и му помага да се справи с инфекцията.

При първи симптоми на цистит започнете с 2 капсули „Цистохелп“ дневно, разпределени в 2 приема, в продължение на 5 дни. След преминаване на острата фаза, продължете с прием на 1 капсула/дневно, в продължение на още 10 дни.

„ЦИСТОХЕЛП“: БИЛКОВО РЕШЕНИЕ №1 ПРИ ЦИСТИТ

Поръчай сега