През зимата сме изложени на неблагоприятни атмосферни условия-вятър, студ, сняг или дъжд, затова грижата за кожата през този сезон е изключително важна, най-вече за откритите части на тялото-лицето и ръцете. При студено време кръвта циркулира по-слабо, заради което кожата се изсушава и има нужда от допълнително подхранване. Изследвания показват, че непрекъснато действие на ниските температури, вятъра и снега по откритите части на тялото води до по-бързото стареене на кожата дори и при здрави хора. Как да постъпим, за да избегнем зачервявания, сухота, сърбеж или екзема? 


1. Изберете подходящ почистващ продукт – не мийте лицето си със сапун, използвайте хидратиращ лосион или мляко.
2. Тонизирайте-използвайте тонизиращ продукт, който не е на спиртна основа, за да не изсушавате допълнително кожата. Подходяща например е розовата вода.
3. Ексфолирайте-така премахвате мъртвите клетки и стимулирате регенерирането, кожата става гладка, еластична и по-лесно поема продуктите, които нанасяте.
4. Хидратирайте- кожата трябва да се хидратира поне 2 пъти на ден с дневен и нощен крем или серум. Подходящи са и хидратиращите маски за лице. Добре е продуктите да са на билкова основа.
5. Осигурете важните за кожата витамини и минерали. За външно нанасяне са подходящи продукти, съдържащи растителни масла, колаген и пчелен восък. Балансираният хранителен режим и приемът на витамини и минерали подхранват кожата отвътре и я поддържат здрава, мека и блестяща. Ние от Зонафарм създадохме уникалния продукт ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ, който не само се грижи за здравето на Вашите кожа, коса и нокти, но и подпомага отслабването по един рaционален и здравословен начин! Богатият състав от растителни екстракти, витамини и минерали има страхотно действие върху женското тяло:

  • Подхранва кожата и я прави еластична и сияйна, като подкрепя кръвообращението и образуването на колаген

  • Прави косата и ноктите здрави, като им дава ценните вещества, от които се нуждаят и подпомага калциевия обмен

  • Насърчава редуцирането на излишните килограми като подпомага детоксикацията на организма, намалява стресово предизвикания апетит, подпомага изхвърлянето на задържаните течности и ускорява метаболизма.

ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ има изцяло натурален състав!

Поръчай онлайн ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ тук!


 

ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ е идеалният продукт за цялостна грижа в подкрепа на женската красота!