Коледа наближава и грипът, и настинките дебнат на всяка крачка. Помогнете си, като осигурите важните за организма хранителни вещества, защото те са ключът към доброто здравословно състояние. Приемът на витамини и минерали трябва да се превърне в част от зимните навици. По това време на годината е по-трудно, но не и невъзможно да се храним здравословно. Как да набавите подходящите хранителни елементи, за да засилите имунитета, да повишите нивата на енергия и да възстановите жизнеността и тонуса на тялото? Ето нашите съвети:

ВИТАМИН А подобрява зрението, по­вишава съпротивата против инфекции и поддържа нормалното състояние на кожата. Съдържа се в риба­та, морковите, тиквите, яй­цата.

ВИТАМИН В12 - стимулира растежа, благопри­ятно влияе върху централ­ната и периферната нервна система. Съдържа се в го­веждия черен дроб, месото, бъбреците, сиренето, морс­ките продукти.

ВИТАМИН С е силен антиоксидант, помага при боледуване и облекчава симптомите. Може да си го набавите чрез цитрусови плодове, зеле, броколи, боб.

ВИТАМИН D е изключиотелно важен за здравето на костите и зъбите, той поддържа баланса на калций и фосфор в тялото и е необходим компонент за растежа и правилното функциониране на клетките. Може да си го набавите от яйца, сирене, мляко, сьомга и риба тон.

ВИТАМИН E действа като антиоксидант, укрепва мускулите, нервите и кръвоносните съдове и предотвратява развитието на анемия, подобрява кръвоснабдяването и подпомага нормалното кръвосъсирване. Богати храни на Витамин Е са маслините, ядките и слънчогледовото масло.

ЖЕЛЯЗО - липсата на желязо води до анемия, затова неговият прием е много важен за организма. Богати на желязо храни са червеното месо, зърнени храни, хляб, брашно, яйца, боб, леща и сушени плодове.

ЦИНК - важен за имунната система, съдържа се в тиквата, фъстъците и тъмния шоколад.

КАЛЦИЙ - много важен за костите. Богати на калций са спанакът, зелето, киселото мляко, магданозът, чесънът.

МАГНЕЗИЙ-необходим за здравето на мускулите и костите и полезен при инфекции на горните дихателни пътища. Съдържа се в спанак, тиква, краставици, броколи, ряпа и ядки.

СЕЛЕН-антиоксидант, повишава естествените защитни сили на организма. За да си набавите от ценния минерал, консумирайте месо, риба и зърнени храни.

Жените трябва да бъдат особено внимателни през зимния сезон. Ниските температури и вятъра нанасят щети върху нежната женска кожа и тя се нуждае от допълнително подхранване с витамини и минерали. Отделно в студеното време се набляга на по-калорична храна и често под дебелите и топли дрехи, неусетно започват да се трупат килограми. По-краткият ден и липсата на слънчеви лъчи пък водят до апатия, постоянна умора и на моменти дори депресивно състояние. Как може да се продиводейства на всичко това?

Пълен с ценни витамини и минерали, и вълшебни растителни екстракти е ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ! Само 2 капсули дневно съдействат за здравословно редуциране на теглото, косата и ноктите стават по-здрави, а кожата сияйна! ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ съдържа и незаменимата аминокиселина Триптофан, която е важна за синтеза на серотонин и, от която зависи доброто настроение и качествения сън!

 

ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ има изцяло натурален състав!

Поръчай онлайн ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ тук!

ФЕМИМОДЕЛ ФОРТЕ е идеалният продукт за цялостна грижа в подкрепа на женската красота!