Отслабнах  с 36 килограма преди 8 години, които успявам да задържа и до днес, без да върна нито грам отгоре! По тази причина смятам, че имам правото да систематизирам опита си и да давам препоръчки за здравословно хранене на други хора. Основният принцип, залегнал в моята система, е разделното хранене. Това, което правя, не го наричам диета. Това е начин на хранене. След като си съставих и започнах да следвам тази система, вече не изпитвам стрес, че съм на диета и не трябва да ям и да слабея, защото съм постоянно гладна. Напротив, възприех, че човек може да яде абсолютно всичко, но по определен начин и при правилна комбинация на храните. И най-вече с удоволствие! 

  • Първо правило: Не смесвайте храни, богати на белтъчини, с храни с високо съдържание на въглехидрати на едно хранене! Зеленчуците може да комбинирате както с въгкехидрати, така и с белтъчини.
  • Второ правило: Яжте плодовете самостоятелно преди или между храненията!
  • Трето правило: Варивата (зърнено-бобовите култури) яжте самостоятелно.
  • Четвърто правило: Препоръчително е да консумирате ядките отделно и да не ги смесвате с други групи храни.
  • Пето правило: Пийте течности, когато сте гладни, но не и по време на ядене!
  • Шесто правило: Пийте поне по 2 литра вода на ден! Водата регулира всички телесни функции, включително отстраняването на токсините и отпадаците.
  • Седмо правило: Интервалът между хранене трябва да бъде четири часа, през които не трябва да се яде нищо. Затова не приемайте междинни закуски освен ако не сте истински гладни. В такъв случай може да си позволите да хапнете някое от предложенията, подходящи за междинна закуска.

На база тези правила изготвих едномесечен хранителен режим специално за Вас с много любов и вярвам, че всеки ще успее да постигне мечтаните резултати. Режимът можде да получите като подарък, поръчвайки моя невероятен продукт за отслабване NEW GREEN LINE! С NEW GREEN LINE отслабването става лесно и с усмивка! 

Количествата са ограничени! Не губете време, поръчайте своя NEW GREEN LINE тук!