Зеленото кафе се слави като едно най-добрите средства за отслабване. Но какво всъщност представлява то и на какво се дължат тези негови супер свойства? Зелено кафе - това е непреработената форма на кафето, която има и доста по-различен вкус от вече изпечените ароматни зърна, които ползваме за сутршната си чаша бодрост. То съдържа голямо количество хлорогенна киселина, позната отдавна като естествен антиоксидант, предпазващ от сърдечно-съдови заболявания и болести на черния дроб. Освен това хлорогенната киселина има свойството да намалява висцералната мастна тъкан (най-опасната мазнина в човешкото тяло, тази която се намира около органите), да повишава чувствителността на клетките към инсулина, да спомага за понижаване нивата на кръвна захар и да контролира инсулиновите пикове. Зеленото кафе е чудесен избор за всички, които искат да отслабнат, защото освен всичко изброено дотук, то значително подобрява метаболизма на мазнините в черния дроб, нормализира нивата на триглицеридите и холестерола и предотвратява появата на нови мастни клетки. Не на последно място ни предпазва от преяждане, защото контролира апетита. През 2012 г. в САЩ д-р Джо Винсън (учен от американската научна общност ACS) прави любопитно 6-седмично проучване сред 16 души с наднормено тегло и затлъстяване. Изследването показва завидни резултати – след прием на екстракт от зелено кафе, участниците са загубили средно по 10,5% от телесното си тегло и са намалили телесните мазнини с около 16%. Въз основа на тези проучвания, д-р Винсън прави заключението, че отслабващия ефект на зеленото кафе се дължи именно на хлорогенната киселина, която присъства само в необработеното кафе. При изпичане на кафените зърна, хлорогенната киселина се разгражда.

                          

На пазара зеленото кафе може да се намери под разнообразна форма и съответно да се консумира по най-различен начин – като разтворимо кафе, като обикновено кафе, направено в кафеварка или кафе машина, като запарка, залято с гореща вода. Но най-ефикасен за отслабване е стандартизираният екстракт от зелено кафе, защото в него се съдържа най-голямо количество хлорогенна киселина. Екстрактът се извлича от зърната зелено кафе по специална технология, която осигурява точно определени стойности на активните компоненти, които всъщност носят здравословните ползи за човека.

Стандартизиран екстракт от зелено кафе е една от 12-те супер мощни съставки на невероятния продукт за отслабване NEW GREEN LINE.

NEW GREEN LINE е под формата на сашета, които се смесват с вода или друга течност. По този начин организмът усвоява активните вещества много по-бързо и лесно и съответно постигнатите резултати са много по-добри!

 

NEW GREEN LINE под формата на саше действа във всички направления като:

  • Намалява апетита
  • Спомага за бързо засищане
  • Ускорява метаболизма
  • Спомага за по-бързото изгаряне на мазнините
  • Ускорява физиологичния ритъм на червата
  • Дренира организма, като го освобождава от натрупаните излишни течности
  • Защитава клетките от оксидативен стрес
  • Нормализира концентрацията на глюкоза в кръвта след хранене
  • Зарежда организма с енергия
  • Благоприятства поддържане на нормално телесно тегло.