Чаят е най-консумираната напитка в света след водата. 78% от него са под формата на черен чай и само около 20 % - зелен чай. Зеленият чай произхожда от Китай и Индия и се добива от листата на Camellia sinensis. Зеленият чай се приготвя от неокислени листа и по този начин задържа в себе си антиоксидантната си активност и количествата полезни полифеноли.

Полифенолите притежават мощна антиоксидантна активност и подпомагат базалния метаболизъм.  Антиоксидантите подпомагат естествената защита на сърцето и кръвоносните съдове. Те също така могат да предотвратят костното възпаление и подуване, да предпазят хрущяла между костите и да намалят дегенерацията на ставите.  Антиоксидантите притежават много мощна антибактериална и противовъзпалителна активност, което прави зеления чай ефикасно средство в борбата срещу вирусите и настинките. Зеленият чай съдържа от 2% до 4% кофеин, който влияе върху мисленето и бдителността. Кофеинът в зеленото кафе също така подпомага дейността на невретронсмитерите в мозъка и е отговорен на нашето добро настроение. Зеленият чай притежава лек диуретичен ефект и мек слабителен ефект, като подпомага чревната перисталтика. По този начин помага организмът да се освободи от натрупаните токсини и излишни течности. Не на последно място – зеленият чай засилва метаболизма и правилното усвояване на мазнини и въглехидрати. Той е незаменим помощник във всяко балансирано хранене, като също така подпомага здравословната редукция на телесното тегло.

Зеленият чай заема видно място в страхотния продукт за отслабване на Петя Раева: New Green Line. Бившата депутатка успя да отслабне с чудовищните 36 килограма(!) още докато беше народен представител и вече 9 години да задържа постигнатото. „Истината е, че през годините съм опитвала много продукти за отслабване, като резултатите обикновено бяха минимални. Искаше ми се да съществува нещо наистина стойностно и тогава ми хрумна, че мога и сама да го създам. New Green Line е истински качествена добавка, изцяло натурална и действа много по-бързо от останалите продукти на пазара. Продуктът съдържа всички необходими съставки за отслабване и действа комплексно върху организма. Няма начин да го пиете и да не отслабнете!“ – споделя Петя Раева. Чудото на народната медицина, както тя сама нарича създадения от нея вълшебен продукт подпомогна вече хиляди хора в битката за перфектна фигура. New Green Line е изцяло натурален продукт с доказана ефективност. Съдържащите се в него 12 супер качествени растителни екстракта съдействат за двойно по-бързото изгаряне на мазнини, потискат апетита, засилват метаболизма, подпомагат освобождаването на излишните течности. New Green Line е несравним билков сбор, който ще Ви помогне да отслабнете здравословно и най-вече трайно.

New Green Line сбъдва мечти и променя съдби. Присъединете се към хилядите, които се радват на съвършена фигура, благодарение на Петя Раева и нейния вълшебен продукт!