Всички сме чували за така важния серотонин, наричан още „хормонът на щастието“ и огромната роля, която му е отредена в грижата за настроението, апетита, съня и т.н.  Когато сме тъжни, тревожни, под стрес или депресирани, ние често посягаме към храната и я ползваме за отдушник. В такива моменти изпитваме глад най-вече за т.нар. „бързи въглехидрати“ - чипсове, снаксове, сладкиши, шоколад, захарни изделия, ориз, картофи и т.н. Това са храните, при чието храносмилане се отделя серотонин, който ни помага да повдигнем тонуса си и да се почувстваме щастливи. Но за съжаление тези „бързи въглехидрати“ са много калорични и консумирането им често води до трупане на излишни килограми. Има ли обаче начин да си набавяме серотонин без да приемаме високалорийни ястия?

За да поддържаме нормални нива на този невротрансмитер е необходимо да приемаме незаменимата аминокиселина L-Триптофан, която в процеса на метаболизма се превръща в серотонин.  Тази ценна съставка, повишавайки синтеза на серотонин оказва многобройни благоприятни ефекти върху организма – намалява стреса, тонизира, подпомага заспиването, подобрява настроението, повлиява безсънието и не на последно място – подпомага борбата с излишните килограми като потиска апетита, особено за „бързи въглехидрати“ и води до по-бързо засищане. Триптофанът ни помага да се справим със стресово предизвикания апетит и да не мислим за храна, когато сме нещастни. Богати на L- Tриптофан храни са бананите, пуешкото месо, ананасите и ядките. За да набавим необходимите количества от тoзи невероятен предшественик на серотонина обаче, не е необходимо да приемаме промишлени количества от тези храни, защото дозата триптофан, която се превръща в серотонин, в тях е минимална. Най – добрата форма за усвояване от организма е L-Триптофан, приета чрез магическите сашета за отслабване на Петя Раева – New Green Line. Освен Триптофан, в New Green Line се съдържат още една дузина познати и широко употребявани за отслабване растителни екстракти с доказан ефект.

New Green Line е иновативна хранителна добавка, която е предназначена за всеки, който иска да отслабне здравословно и най-вече трайно. Създателят на продукта е най-доброто рекламно лице, което може да съществува: отслабналата с шокиращите 36 килограма Петя Раева, която разкрива своята тайна пред всеки, осмелил се да отслабне.

Присъедини се и ти към хилядите, които отслабнаха и се погрижиха за своето здраве, с помощта на New Green Line!