ХУДИЯ ПРАВИ ОТСЛАБВАНЕТО ЛЕСНО

No comments yet

Растителният екстракт от Худия влиза в състава на много хранителни добавки, потискащи апетита.

Худия е растение от вида на Gentianales, семейство на Apocinaceae, подсемейство на Asclepiadaceae. Това семейство се състои главно от лечебни растения (билки) и храсти с бял сок, включващ около 250 рода на близо 2000 години, някои от които притежават сочни стъбла и тръни, подобни на кактуси.  Както и при другите видове от рода, Худията е сочна и месеста, с няколко изправени и цилиндрични пръти с различен цвят. Често в научната литература се споменава, че е кактус, но всъщност той не може да се характеризира като истински кактус.  Растението се отглежда главно в Южна Африка, Намибия, Ботсвана и Ангола. Повечето видове Худия  са защитени и се изисква разрешение от официалните органи за отглеждането, събирането и износа на тази билка.

Но знаем ли какво точно представлява и по какъв начин подпомага отслабването?

Лечебната сила на Худията е открита още преди хиляди години, когато населението на Южна Африка е задоволявало потребностите от храна и вода, единствено поглъщайки сока от растението. Тогава са установили, че има способността да потиска апетита и да облекчава усещането на глад. Този ефект на потискане на апетита предизвиква научния интерес и през 60-те години на XX век, Съвет за научни и промишлени изследвания (CSIR) в Южна Африка, изолирал и патентовал апетит молекулата, отговорна за потискане на апетита, присъстваща в Худията и наречена в последствие Р57.

От тогава досега са проведени множество научни и клинични изпитвания върху животни и хора, които доказват ползата на екстракт от Худия в борбата със затлъстяването и наднорменото тегло в световен мащаб.

Екстрактът от Худия присъства и в супер продукта за отслабване на Петя Раева – New Green Line. Безспорно ефективен, New Green Line е еталон за качествена българска хранителна добавка, която по никакъв начин не отстъпва на чуждестранните такива, даже напротив. New Green Line съдържа всичко необходимо за:

  • двойно по-бързото изгаряне на мазнини
  • детоксикация на черния дроб и жлъчката
  • потискане на апетита
  • поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта
  • ускоряването на физиологичния ритъм на червата
  • освобождаването от излишни течности

New Green Line сбъдва мечти и променя съдби. Присъединете се към хилядите, които промениха живота си и се радват на стройно и хармонично тяло. Поръчай ТУК и вземи с безплатна доставка и подарък: 30-дневен хранителен режим, изготвен лично от Петя Раева. Побързай, количествата са ограничени!


Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *