За съжаление, няма чудодеен лек, който моментално да възстановява функциите на имунната система. Тя е сложен комплекс от взаимодействащи си елементи, които неспирно защитават тялото от микробните и канцерогенни атаки. Подкрепата на имунната система е от изключително значение за доброто здраве. Най – добрият подход в засилването на съпротивителните сили  е комплексният план, който включва здравословен начин на живот, контролиране на стреса, избягване на токсините,спорт, хранене, хранителни добавки и билкови препарати.

Такъв е „Ункадеп“ – уникален сироп, който съдържа в себе си всичко познато, което помага за справяне с вирусите и бактериите.

В „Ункадеп“ се съдържат Ехинацея, Машерка, Исландски лишей, Котешки нокът, Ружа и Кестен, които притежават доказан положителен ефект върху белите дробове и върху повишаване на съпротивителните сили на организма. Лечебният сироп съдържа и ударни дози Ехинацея, Котешки нокът и Прополис – сътавки, познати още от древността със своите имуностимулиращи свойства.

Употребата на „Ункадеп“ в период на грипна епидемия е препоръчителна за всеки, особено и за най-малките, които често са най-уязвими. Сиропът може да се приема от бебета над 6 месечна възраст. Дозирането е според възрастта и е изписано на опаковката.

„Ункадеп“ – един сироп за целия грип!