НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО СЪСИПВА ЗДРАВЕТО

Поддържането на нормално телесно тегло отдавна не е само естетическа потребност, а начин за съхраняване на доброто здраве и предотвратяване на редица коварни заболявания.

Излишните килограми и затлъстяването доказано са  рисков фактор за възникването на над 50 здравословни проблема, най-разпространи сред които са: хипертония, диабет тип II, подагра, нарушения на съня, заболявания на черния дроб и жлъчката.

→ Затлъстяването увеличава риска от диабет 20 пъти.

→ Високото кръвно налягане е около шест пъти по-често при хора със затлъстяване.

→ Хората с наднормено тегло са по-склонни да имат сърдечни заболявания и да стигнат до животозастрашаващи състояния като инсулт или инфаркт.

Освен това, излишните килограми натоварват прекомерно костно-ставния апарат, особено гръбначния стълб, коленете и тазобедрените стави, а това води до болка и  затруднено движение. Така се влиза в един омагьосан кръг и заради физическия дискомфорт и намалената активност, отслабването става все по-трудно.

Все по-убедителни стават твърденията, че има силна връзка между наднорменото тегло и депресията. Проучване показва, че хората със затлъстяване имат 55% по-голям риск от развитие на някакъв вид психично разтройство, заради емоционалните проблеми и тъгата, които килограмите в повече носят.

Никога не е късно за промяна! Погрижете се за своята фигура и за своето здраве сега!

Всичко, от което се нуждаете, за да влезете във форма е Фемимодел. Удивителната серия „Фемимодел“ е разработена от изтъкнати специалисти в областта на здравословното отслабване и е съобразена със специфичните предпоставки, водещи до напълняване.

„Фемимодел“

При напълняване в резултат на хормонални нарушения:

  • УСКОРЯВА ИЗГАРЯНЕТО НА МАЗНИНИ;
  • ПОТИСКА ОБРАЗУВАНЕТО НА ЦЕЛУЛИТ;
  • БЛАГОПРИЯТСТВА ХОРМОНАЛНИЯ БАЛАНС.

 

 

 

„Фемимодел Форте“

При напълняване в резултат на стресово предизвикан апетит и  задържане на течности:

  • ПОДПОМАГА ЗДРАВОСЛОВНОТО ОТСЛАБВАНЕ;
  • ПОТИСКА АПЕТИТА;
  • ДЕЙСТВА ДИУРЕТИЧНО БЕЗ ЗАГУБА НА МИНЕРАЛНИ СОЛИ.

 

 

Продуктите от серията „Фемимодел“ са разработени за жени, като са взети предвид всички особености на женския организъм. Те засилват изгарянето на мазнини и моделират фигурата в проблемните зони, като същевременно осигуряват важни микроелементи и витамини, за поддържане на психически и физически баланс.