Колкото по-високотехнологичен става светът, толкова по-стресов става животът ни. Според различни статистики, близо 30 процента от мъжете се сблъскват с проблеми в интимната сфера и ниско либидо. А според специалисти, процентът е много по-висок, просто мъжете се срамуват да споделят и да потърсят решение.

 

Еректилна дисфункция, проблеми с либидото, преждевременна еякулация, липса на удоволствие… По време на международния конгрес по урология лекарите са пресметнали, че около 200 милиона мъже в света имат проблем с ерекцията. Прогнозите за 2030 г. са бройката да достигне 400 милиона.

През живота си мъжът има около 5000 еякулации, твърдят учените. Изключително важно за качествен полов акт е да си осигурите добър сън. Циркадните ритми и нивата на тестостерона зависят от това в колко сте си легнали. Всъщност в организма има цяла система от процеси, която е “отговорна” за мъжката ерекция. Част от главния мозък, нервите, които обезпечават достигането на импулсите, кръвоносните съдове, както и самият полов орган – всички те трябва да работят в синхрон, за да няма засечки. Желанието и либидото се определят от определени хормони, както и от работата на съдовете.

Много е важно да си дадете сметка, че нещата могат да се променят. Защото решение съществува. Нарича се „Ероген“  и представлява напълно безопасен НАТУРАЛЕН афродизиак. Той подпомага сексуалната активност, независимо от възрастта. Природните съставки в него се грижат за сексуалните функции.

 

„Ероген“:

  • осигурява по-добро кръвообращение и кръвооросяване на половите органи;

  • има благоприятен ефект върху физическата издръжливост, психиката и хормоналния баланс;

  • подпомага ерекцията.

Изцяло природният му състав гарантира качеството и неговата безвредност. L-аргининът разширява кръвоносните съдове и увеличава броя на сперматозоидите; Екстрактът от билката Бабини зъби стимулира издръжливостта и влияе положително на хормоналния баланс; Екстрактът от Магарешки трън подкрепя нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и пикочно-половата система. Женшенът, наричан още „мъжки корен“, има тонизиращо действие. В продукта има още Цинков цитрат, Витамини В6 и В3, антиоксиданта L-Селенометионин.

Станете отново полово активни, върнете си мъжкото самочувствие. Доверете се на „Ероген“  и няма да сбъркате! Продуктът е изключително подходящ за мъжете над 60 г., заради натуралния състав и изгодната цена. Опитайте сега и се насладете на живота в пълната му прелест.

„Ероген“ може да се използва за продължителен период от време, независимо дали приемате други лекарства, тъй като е безопасен  за здравето.