ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ЗАПОЧВАТ В ЧЕРВАТА

Още преди 2000 години бащата на медицината Хипократ е казал, че „Всички болести започват в червата“. Научните изследвания днес подкрепят това твърдение и доказват, че състоянието на стомашно-чревния тракт играе основна роля за цялостното ни здраве и благосъстояние.

 

Много метаболитни, автоимунни, ревматоидни и нервно-психични заболявания всъщност започват със стомашо-чревни смущения и дисбаланси. Това се дължи на важните функции, които храносмилателната система изпълнява:

 1. Абсорбира хранителните вещества в кръвния поток, които са наобходими за енергията, нормалните функции на всички системи в тялото и възстановяването на клетките. Дори и най-богатата на витамини, минерали и ценни вещества диета няма да е от полза, ако храносмилането и съответно усвояването на полезните елементи е лошо.
 2. От нея зависи 70-80 % от състоянието на имунната система.
 3. Чревната флора ни помага не само за метаболизма и разграждането на храната, но и производството на важни витамини.
 4. Произвежда серотонин и други невротрансмитери – така полезните бактерии в червата помагат за управлението на тревожните състояния и депресията.

Това подчертава факта, че не можем да постигнетем оптимално здраве без здрави черва.

Сигнална лампа за всеки трябва да бъде наличието на един или няколко от следните симптоми: хроничен запек или диария, чести болки, подуване на корема, киселинен рефлукс, дискомфорт, прекомерно количество газове, гадене. Проблемите със стомашно-чревния тракт могат да причинят също и умора, кожни заболявания, повишена тревожност, депресия, нервност, промени в теглото, болки в ставите, главоболие.

Ако имате някой от тези симптоми и неразположението продължи повече от няколко дни или се повтаря твърде често, не отлагайте, а помогнете на стомашно-чревния тракт да постигне баланс и да функционира нормално. Това е важно за доброто здраве на целия организъм. Лесно, бързо и наистина ефикасно с всички проблеми на стомаха и червата се справя натуралният продукт „Гастрозон“. Той е под формата на капсули за пиене, които съдържат богат комплекс от храносмилателни ензими и 5 здравословни билки. Тази натурална разработка по естествен път решава проблемите с нередовната дефекация, болезнените изхождания, честите стомашно-чревни неразположения, подуването и газовете, като коремен комфорт се постига още след първите няколко приема.

 

„Гастрозон“:

 • Трайно премахва тежестта и подуването на стомаха;
 • Съдейства за отстраняването на газовете и повторната им поява;
 • Стимулира перисталтиката и помага при запек.
 • Подпомага храносмилането;
 • Регулира метаболизма;
 • Изчиства организма от шлаки и токсини;
 • Осигурява стомашно-чревен комфорт.