ЗА ЗДРАВИ ОЧИ-КАКВО СЪВЕТВАТ ОФТАЛМОЛОЗИТЕ?

визиозон

С годините зрението намалява и вие вече не виждате, както преди. Вдяването на иглата се превръща в предизвикателство, трудно се справяте с любимите гоблени или с кръстословиците, с които обичате да поддържате ума във форма.

Можете ли да спрете промените и да помогнете на очите да се чувстват по-добре, мъпреки напредването на годините?

Офталмолозите препоръчват да правите почивка на очите си на всеки 15 минути. Ако гледате любимия си сериал, просто отместете за минутки поглед от екрана. Ако четете новините във вестника, спрете, разходете се и после продължете. Пазете очите от слънцето. Ако ви е тъмно, запалете лампата или се преместете на по-светло място. Разхождайте се често навън, на чист въздух, давайте простор на очите си. Много добре влияят и компресите със зелен чай. И, разбира се, всяка година посещавайте специалист, който да наблюдава как се променя зрението ви. С възрастта може да се образува перде или пък да се появят други деформации, които да наложат по-сериозна интервенция – отлепване на стъкловидното тяло, сухота, глаукома, дегенерация…

Много по-лесно и евтино е проблемите да се отстраняват навреме, преди да са се задълбочили, казват специалистите.

За да съхраните зрението си, трябва да се грижите добре за очите. Те имат нужда от специални витамини и вещества, които да ги държат във форма.

Зеленият чай, например, влияе добре на зрението и пази от глаукома. Това доказаха учени от университета в Хонконг. Катехините в зеления чай са сред антиоксидантите, които предпазват очите от офталмологични заболявания. Такива са също така витамините С и Е, както и лутеинът, и зеаксантинът.

Добрата новина е, че има средство, благодарение на което вие отново ще можете да виждате, както преди. „Визиозон“ съдържа всички важни за зрението ви ценни съставки – събрани в една уникална капсула. „Визиозон“ е всичко, от което се нуждаят вашите очи. Лесен за употреба и на достъпна цена. „Визиозон“ връща удоволствието от всичко, което винаги сте обичали да правите. Отново ще можете да четете, да плетете и да се радвате на героите от любимия ви сериал. Не чакайте да стане късно, купете сега! Подарете здраве на очите си с „Визиозон“.

„Визиозон“ е избор №1 за всеки, който:

  • страда от нарушения в зрението: двойно и/или замъглено виждане, наличие на петна, светкавици /проблясъци в зрителното поле; трудно фокусиране; ограничено периферно зрение; кокоша слепота (намалено нощно и при слаба светлина виждане);
  • има физически симптоми: болки, парене и дразнене в очите, главоболие, необичайна чувствителност към светлина, сухи очи;
  • натоварва прекомерно очния апарат с работа с документация и/или прекарани дълги часове, пред телевизора, таблета, компютъра.
Тази публикация беше качена отвБлог.