АРТИШОК-МОЩЕН ДЕТОКСИКАТОР И ДРЕНАТОР

No comments yet

Артишокът най-основно може да се нарече култивиран трън. Води началото си от Етиопия, но за родина на сега познатия ни Артишок се счита Северна Африка.

В края на средните векове, посветени арабски градинари подбират най-годните за консумация растителни видове и успешно ги култивират в Северна Африка. Листата, стъблото и коренът  му се използват за извличане на екстракти, които съдържат високи концентрации на активните фитохимикали в него.

За какво се използва?

Екстракт от растението се използва при множество заболявания и състояния, основно за проблеми с черния дроб, жлъчката, бъбреците, раздразнено дебело черво, висок холестерол и други.

Някои хора използват артишок за лечение на ухапвания от змии, предотвратяване на камъни в жлъчката, понижаване на кръвното налягане, понижаване на кръвната захар, за увеличаване на потока на урината и като тоник или стимулант.

Всички научни изследвания показват, че изключителното действие на Артишокът се дължи на съдържащият се в него цинарин. Това е биологично активен хранителен компонент, който има потенциално въздействие върху понижаването на холестерола, действа също така протективно върху черния дроб и има мощен антиоксидантен ефект.

Артишокът се използва в традиционната медицина от векове в цяла Европа и по-специално като средство срещу за детоксикация и изхвърляне за задържаните течности. Той действа благоприятно върху храносмилателните функции и подпомага имунната система.

За съжаление, положителните ефекти от употребата му могат да се усетят само от приема му като растителен екстракт, понеже полезните му свойства се губят при термична обработка. В топ продукта за отслабване New Green Line се съдържа 500 mg висококачествен стандартизиран екстракт от Артишок. Вложеният екстракт в композицията осигурява мощно детоксикиращо действие и изхвърляне на задържаните течности. New Green Line подпомага всички аспекти на здравословното отслабване, като:

  • Потиска апетита
  • Стимулира двойно по-бързото изгаряне на мазнини
  • Ускорява физиологичния ритъм на червата
  • Поддържа нормална концентрация на глюкоза в кръвта
  • Благоприятства освобождаването на излишните течности
  • Засилва обмяната на веществата

„Истината е, че през годините съм опитвала много продукти за отслабване, като резултатите обикновено бяха минимални. Искаше ми се да съществува нещо наистина стойностно и тогава ми хрумна, че мога и сама да го създам. New Green Line е истински качествена добавка, изцяло натурална и действа много по-бързо от останалите продукти на пазара. Продуктът съдържа всички необходими съставки за отслабване и действа комплексно върху организма. Превърна се хит, защото наистина има ефект и аз съм живият пример за това! Всички съставки присъстват в ударни дози във всяко едно саше„, разказва Петя Раева – бивш депутат в два парламента и създател на вълшебния продукт за здравословно отслабване New Green Line.

Поръчай продукта ТУК и се присъедини към хилядите, които отслабнаха здравословно и най-вече трайно с помощта на Петя Раева и нейната система за хранене.

 

 


Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *