• Измъчват ли ви газове, тежест и подуване?

  • Имате ли чувството, че се подувате като балон?

  • Усещате ли дискомфорт и тежест, без дори да се храните?

Излишните газове и подуване на корема са много неприятен симптом, който освен, че носи неудобство, може и да причини сериозни здравословни последствия.

Газовете в стомашно-чревния тракт се появяват само от два източника: или са погълнати отвън, или се произвеждат нормално от бактерии, които обитават дебелото черво. Въздухът, който приемаме докато говорим, дъвчем дъвка, пием от сламка и др. не е причина за неприятните газове.

Техният източник са чревните бактерии. Те произвеждат предимно водород и метан, когато усвояват храни, които не са били усвоени по време на преминаването им през тънките черва. Колкото повече трудно смилаеми храни приемаме, толкова повече вредни и миризливи газове произвеждат бактериите, които естествено присъстват в червата ни.

Кои храни да избягваме?

Списъкът с храните, които не се усвояват и причиняват газове е дълъг и обхваща повечето групи храни. В него присъстват много плодове и зеленчуци, млечни изделия, пшенични, ръжени и соеви зърна, както и добре известните бобови култури. С толкова ограничения от групи храни, причиняващи газове е много трудно, а дори и невъзможно да се избягват.

БИОТЕХНОЛОГИЧЕН ПРОБИВ В ОБЛАСТТА

За щастиe на милиони хора по света, удивителна мащабна разработка на екип учени и фармаколози, която елиминира газовете и предотвратява повторната им поява е вече факт. Това е „Gastro Zone – Гастрозон“ – супер ефективен природен продукт, който е събрал в себе си традиционните лечебни билки и последните достижения в нанотехнологиите.

„Гастрозон“ действа комплексно в няколко направления:

  1. Подпомага разграждането и усвояването дори и на много трудно смилаемите храни, като по този начин възпрепятства образуването на излишни газове в дебелото черво.
  2. Съдейства за абсорбцията и извеждането на газовете вън от организма.
  3. Облекчава чувството за тежест и подуване в стомаха.

Не чакайте и не губете време в мъки, а вземете веднага „Гастрозон“.